Jumaat, 4 Disember 2009

My SPY (PG13) - 5++++ Stars!!!


Hari nie My Spy dah keluar.. aku reserved 4 ticket di GSC IOI Mall jam 9.15 malam... baru ag aku abes tengok ni..

Overall......

Cerita ni memang best gile!!! Kasi pecah perut punya... Aku ketawa sampai sakit urat medula oblongata aku tadi... Yus dan irwan juga turut serta dengan aku menonton My Spy. Satu tiket terpaksa burn sebab sya x jadik join...

Nak bercerita pasal cerita ni x best lah plak sebab aku paksa korang pegi tengok! memang best! tak rugi wwwwwwwwwwwwwwwwooooooo!!! dari awal sampai abes... asyik gelak je memanjang... kudos to abang Harun Salim Bachik yang seharusnya dan sewajarnya mendapat pingat atau anugerah tahun nie... Dia memang pelakon komedi terbaik tahun ini! nak dibandingkan dengan yang lain, abang harun memang mantap!!!! ! Digandingkan dengan AC Mizal dengan aksi spontannya... memang terbaik dari ladang!

Patutla afdlin shauki pernah kuar statement yang abang harun ni adalah merupakan seorang pelakon yang paling dia minati... aku pun sama... so... apa tunggu lagi! korang pi lah tgk cepat!!!! nanti dah basi plak!!!!

p/s: SUPT. Adnan ....apa ni? hahahahahaha! pegi lah tengok woi!

3 ulasan:

t.a.c.a berkata...

laa... kalau tahu satu tiket burn... mesti join kudu dahhh

Kudu berkata...

hui taca... mana tercampak? i kat penang neh!

ariyon176 berkata...

5 bintang..betul2 best ker..dari trailer mmg mantap..maksud aku Hannah Tan..ok tak dia berlakon??huhuhu

Related Posts with Thumbnails